Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Το θρίλερ των τοποθετήσεων στη Β΄Δ/νση Π.Ε Αθήνας

Ανακοίνωση της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Συλλόγου «O ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης κατάστασης που έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία της Β΄Δ/νσης Π.Ε Αθηνών.

Από την Κυριακή το βράδυ, παραμονή του Αγιασμού, οι εκπαιδευτικοί καθηλωμένοι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ περίμεναν ως το πρωί τις τοποθετήσεις που δεν ανακοινώθηκαν ποτέ.

Τη Δευτέρα στον Αγιασμό οι περισσότεροι συνάδελφοι δεν γνώριζαν πού να παρουσιαστούν και οι παραμένοντες στη διάθεση…. αγιάστηκαν ατομικά στα σπίτια τους!

Στα γραφεία της Β΄Δνσης Π.Ε Αθηνών εκπαιδευτικοί σε ουρές να περιμένουν να μάθουν πού τοποθετούνται και να εκφράζουν απορίες και ενστάσεις για τον τρόπο λειτουργίας του ΠΥΣΠΕ.

Τα τοπικά Γραφεία Π.Ε να δηλώνουν άγνοια για τις τοποθετήσεις αφού και αυτά ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Δ/νσης. Βέβαια ακόμη και αν ενημερώνονταν, λόγω έλλειψης προσωπικού, θα αδυνατούσαν να ανταποκριθούν.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το Δ.Σ του Συλλόγου μας «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» αδυνατεί να βγάλει έστω και μια ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν κρατώντας έστω τα προσχήματα και διαφυλάσσοντας στο ελάχιστο την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας.
Τυχαίο;;; Δε νομίζω…

Συνάδελφοι

Εμείς παρουσιάζουμε την κατάσταση όπως αυτή έχει.
Τα σχόλια και η κριτική δική σας.

ΔΑΚΕ Π.Ε Συλλόγου « Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: