Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ημερίδες των επόμενων ημερών στη Β΄Αθήνας

1. Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δήμητρα Καυκά, Δημήτρης Ζυμπίδης και Αθανάσιος Γιαννίκας οργανώνουν ημερίδα  για τους Διευθυντές των Σχολείων των Περιφερειών τους ( Σχολεία πρώην 1ου Γραφείου)   την  Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου  στις 08:30-13:30 στο 14ο  Δ. Σ  Χαλανδρίου.
Το θέμα της ημερίδας: «Ο πολυπαραγοντικός ρόλος του Διευθυντή στο σύγχρονο Δημοτικό Σχολείο: ορίζουσες, καταγραφές και παρεμβάσεις για την ενδυνάμωση του»
Περισσότερα για το πρόγραμμα και τους ομιλήτες στα έγγραφα των Συμβούλων 1 , 2,

-------------------------------------------------------------

2. Ο Περιφ. Δ/ντής Εκπ/σης Αττικής,  Ιωάννης Κουμέντος, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19-20 σε επιμορφωτική συνάντηση που διοργανώνεται από το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής με θέμα «Το μάθημα ΤΠΕ στο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο».

 Η συνάντηση για τους πληροφορικάριους της Β΄Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής θα γίνει στο 7ο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.
Λεπτομέρειες εδώ 

-------------------------------------------------------------


3. Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Β΄Αθήνας, Ευαγγελία Σιαφαρικά  οργανώνει ημερίδα  με θέμα: «Σεξουαλική Αγωγή και Διαφυλικές Σχέσεις»

 Κεντρικός ομιλητής  ο  γνωστός σε όλους μας  Θάνος  Ασκητής.

 Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 στο Χολαργό, στην αίθουσα «Μελίνα» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Περικλέους 55, και ώρες 17:30 έως 20:00.
Περισσότερα εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: