Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Περί υπηρεσιακών μεταβολών στη Β΄Αθήνας

Με αφορμή τηλεφωνήματα συναδέλφων  της Β΄Αθήνας- δασκάλων και νηπιαγωγών κυρίως- που ρωτούν να μάθουν για υπεραριθμίες,   προσωρινές τοποθετήσεις, αποσπάσεις κλπ  να ενημερώσω ότι δεν γνωρίζω τις εξελίξεις, αφού εδώ και εννιά μήνες δεν είμαι  στο ΠΥΣΠΕ.

Προτείνω στους ενδιαφερόμενους...   να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Β΄Αθήνας   ή να επικοινωνούν με τους αιρετούς μας,  Κατερίνα Λεμπέση 6972880893   και Δημήτρη Πολυχρονιάδη 6945394406- 6943235498.

Ενημερωτικά να προσθέσω ότι  πριν από λίγο ο αιρετός της Διεξόδου ΕΚΠ/ΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δημήτρης Πολυχρονιάδης  και η αναπληρώτρια αιρετός   Καββαδία Φωτεινή, εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη σημερινή  συνεδρίαση  στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν:

Το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας προχώρησε στον προσδιορισμό υπεραριθμιών και λειτουργικών κενών Δασκάλων (ΠΕ70) και Νηπιαγωγών (ΠΕ60) για τις σχολικές μονάδες του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας, με βάση τις δηλώσεις (αριθμό τμημάτων και προσωπικού) των Δ/ντών των Δημ. Σχολείων και των Προϊστάμενων των νηπιαγωγείων της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας, υπολογίζοντας την κάλυψη όλων των τμημάτων ολοήμερων σχολείων, τμημάτων ένταξης κλπ., με στόχο την εύρυθμη και ποιοτική λειτουργία των Δημ. Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας.Οι υπεραριθμίες και τα λειτουργικά κενά έχουν αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας και καλούνται όσοι κρίθηκαν υπεράριθμοι να κάνουν δηλώσεις τοποθέτησης επί των συγκεκριμένων λειτουργικών κενών. Αμέσως μετά την τοποθέτηση των λειτουργικά υπεράριθμων θα ακολουθήσει η διαδικασία της τοποθέτησης όσων εκπ/κών βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και στη συνέχεια θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ που έχουν υποβάλλει οι συνάδελφοι του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας...

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ  .

Δεν υπάρχουν σχόλια: