Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ευχαριστίες στις εθελόντριες τροχονόμους μαμάδες του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής


Μεθιστολόγηση αυτού εδώ του άρθρου με δυο τρεις αλλαγές.

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς ζητήσαμε από τους γονείς με επιστολή να μας βοηθήσουν εθελοντικά στην ενημέρωση των οδηγών και την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από την οδό Αρτέμωνος, όπου βρίσκονται οι δυο κεντρικές είσοδοι του σχολείου.

 Η ανταπόκριση δεκάδων γονέων- μαμάδων για να ακριβολογούμε- ήταν άμεση και θετική και τις ευχαριστούμε γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατη η επιτυχία του στόχου της ασφαλούς προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών και ο μηδενισμός της πιθανότητας ατυχήματος από διερχόμενα αυτοκίνητα.

Εύη Μηνδρινού
Επιτρέψτε μας όμως, ως ελάχιστο αντιστάθισμα στην προσφορά τους, να εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες σε δύο μητέρες του σχολείου μας, την κ. Εύη Μηνδρινού και την κ. Φωτεινή Πελέκη, οι οποίες για περισσότερους από έξι μήνες ανέλαβαν αποκλειστικά οι δύο τους, εθελόντριες τροχονόμοι στην οδό Αρτέμωνος.

Φωτεινή Πελέκη
 Με συνέπεια, ευγένεια και χαμόγελο η  Φωτεινή το πρωί και η  Εύη το μεσημέρι υποδέχονταν και αποχαιρετούσαν μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και ενημέρωναν τους διερχόμενους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τους κανόνα κυκλοφοριακής αγωγής ιδιαίτερα δε αυτούς που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των παιδιών.

Το έχουμε πει, το έχουμε γράψει, το ξαναλέμε και τώρα  επειδή το πιστεύουμε:  Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, ελπίδα είμαστε εμείς οι ίδιοι.... Για ένα καλύτερο σχολείο, για μια καλύτερη Παιδεία για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: